Till handling

December 14, 2011

Jag går och funderar på en sak för tillfället. Näsplastik. Ja, jag funderar på att fixa till min näsa. Nu kanske det bra är jag som tänker på det här, men det känns liksom oformlig och ful. Jag bröt den faktiskt en gång, vilket inte förbättra saker och ting särskilt mycket. Ärligt vet jag inte om det blev så mycket värre heller. Faktiskt inte, vilket ju säger en del enligt min mening. Jag har om ska vara helt uppriktigt ganska svårt att prata om det här. Att inte vara nöjd med mig själv, är liksom inte en del av min personlighet, inte den jag vill visa upp offentligt i varje fall. Men det kommer jag få göra, om jag bestämmer mig för att genomgå ett sådant ingrepp kommer jag ju få gå med plåster på näsan och stygn och hela paketet i flera veckor om inte månader. Det vet jag inte om jag vill, fast jag vill nog inte heller inte gå omkring med näsan som den är heller.

Leave a Reply