Amfibiegrillen

January 3, 2012

Ett tag trodde jag att jag hade allt man kan tänkas behöva. Naturligtvis hade jag helt fel. Det finns nämligen en sak som alla behöver och den som är utan en sådan är bara en halv människa. Jag talar naturligtvis om pool. Nu vill jag på en gång påpeka att jag inte ser ner på någon bara för att de inte äger en pool. Så är det inte. Jag har ju inte ens någon själv. Men jag funderar förstås på att skaffa en. Det vore schysst helt enkelt. Jag skulle aldrig lämna poolen om somrarna. Dessutom har jag redan funderat på en ny uppfinning, en flytande pool- och badgrill. Eller världens första amfibiegrill, det låter faktiskt ännu bättre. Med en sådan skulle jag kunna laga mat i poolen. Jag vill inget hellre än att kunna grilla samtidigt som jag badar. Inget kunde vara bättre. Jag har redan börjat skissa på en ritning och planerar att lämna in en patentansökan in maj.

Leave a Reply